ВНОС НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Подбрани марки и продукти с гаранция за качество

Маслини Crespo

Висококачествени зелени и черни маслини от плодородните полета на Испания. Средиземноморски вкус за Вашата трапеза.

Оризово олио Alfa one

Оризовото олио Alfa one е богато на натурални антиоксиданти, витамин Е и Гама-Оризанол - фитостерола оризанол, който помага на тялото да намали абсорбирането на холестерол. Високата точка на горене (над 250оС) и липсата на транс-мазнините го правят идеално за готвене.

Екзотични продукти EXOTIC FOOD

Тайните на тайландската кухня с EXOTIC FOOD. Екзотични сосове, компоти, спагети, кокосово мляко...

Компот от Алое Вера Aloe Vista

Този уникален продукт съдържа 73% Алое Вера, нарязано на кубчета, в комбинация със сок от бяло грозде и захарен сироп. Той е приятен и вкусен вариант за ежедневна употреба на Алое Вера.

НОВО: Сос Пролетни ролца EXOTIC FOOD

Сосът пролетни ролца EXOTIC FOOD съдържа чили, фино нарязани зеленчуци (морков, ряпа, чесън) и е с приятна, мека лютивина, както и с балансирано сладък вкус. Уникална добавка не само за пролетни ролца, но и за всякакви морски деликатеси, зеленчуци, ориз, нудли, салати и др.

НОВО: Натурално Кокосово Мляко EXOTIC FOOD

Кокосовото мляко е гъста, кремообразна течност, получена от сърцевината на кокосовия орех. Натуралното кокосово мляко EXOTIC FOOD съдържа 60% кокосово мляко. Без добавена захар, без консерванти и оцветители. Кокосовото мляко е богато на калий, желязо, магнезий, фосфор, мед и цинк. Широко се използва за приготвянето на супи, сосове, ястия и десерти (замества готварската сметана). Подходящо и за диети, вегетарианци, хора с непоносимост към лактоза.

НОВО: Черни маслини без костилка CRESPO

Удобна опаковка - стъклен буркан 333 г. Подходящи за всякакъв вид паста, пици, салати, както и за директна консумация като аперитив.